Ga naar hoofdinhoud

Tweede zege voor Veniss in Stuttgart

Niet alleen Simone Blum is in topvorm deze week in Stuttgart, ook de Braziliaan Pedro Veniss is niet te stuiten. In de hoofdrubriek op zaterdag boekte hij al zijn tweede zege van het concours. Over 1.55m werd er gesprongen in twee rondes. De topruiters struikelden bijna over elkaar in het eindresultaat. Wereld- en Olympisch eventingkampioen Michael Jung werd tweede, voormalig nummer één van de wereld, Kevin Staut derde.

Eerder deze week was Anaya Ste Hermelle (v. Andiamo Z) zijn metgezel, deze keer zadelde Veniss For Felicila (v. For Pleasure). Jung imponeerde met de pas achtjarige fischerSolution (v. Carthino Z). Amper acht jaar was ook Stauts Vendome d’Anchat (v. Diamant de Semilly). Iets meer ervaring op de vierde plaats, waar Ahlmann de veertienjarige Colorit neerzette. Markus Beerbaum rondde de top vijf met Charmed (v. Chacco-Blue).

De deelnemende Nederlanders Jur Vrieling en Frank Schuttert konden geen rol van betekenis spelen.

Klik hier voor het resultaat.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook