Ga naar hoofdinhoud

Van Grunsven wint in Drachten

Foto Lonneke Ruesink

Terwijl in Leipzig en Amsterdam de grootste concoursen ter wereld van start zijn gegaan, gaat het twee sterren concours ICNN Drachten gestaag door. Vanochtend wist Jens van Grunsven met Cassanova (v. Casall) het 1,30m te winnen. In een barragetijd van 29,09 seconden wist Van Grunsven de concurrentie achter zich te laten.

De tweede plaats was voor de Finse Jenny Kainulainen met Lacardi (v. Ricardo Zaccardi). Zij reed rond in 29,23 seconden. Ook onder de dertig seconden bleef Mark Bunting, die met Balougio III (v. Baloubet du Rouet) derde werd in 29,92 seconden.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook