Ga naar hoofdinhoud

Vijf gestolen horloges van Anky terecht

De vijf horloges, die gistermiddag op klaarlichte dag werden gestolen uit Anky haar woning in Erp, zijn gisteravond tijdens een verkeerscontrole op de A27 teruggevonden. De 57-jarige man, die de horloges op zak had, was vermoedelijk een van de inbrekers. Dat meldt de politie.

Bij de controle dacht de politie eerst dat de man, die als bijrijder in de auto zat, enkele nep-horloges in bezit had. Echter, deze bleken na onderzoek echt te zijn. Volgens de politie zijn deze allemaal van Anky. De man had tevens een flinke som geld op zak. Hij is nu gearresteerd.

Sjef Janssen geeft te kennen dat de politie hen gevraagd heeft te zwijgen over de aanhouding van een Bosschenaar, die mogelijk betrokken is bij de woninginbraak in Erp. “De politie is volop bezig met onderzoek. Op dit moment zijn ze met een sporenonderzoek in het huis bezig. We kennen het A27 verhaal. De politie heeft ons ook dingen laten zien, maar het beter nu niets daarover te zeggen.”

Eerder twitterde de amazone over de inbraak, over de mogelijke auto en een signalement van de daders in de hoop dat de gestolen spullen snel gevonden worden. “De sieraden hebben voor mij een emotionele waarde. Er zit iets bij dat ik gekregen heb van een vriend die overleden is en iets van mijn vader. Dat is niet in geld uit te drukken en kun je niet vervangen.”

De dieven namen naast sieraden ook een paspoort, rijbewijs en creditcard mee. De politie onderzoekt de zaak. Het is nog niet bekend of de andere spullen al terecht zijn.

Bron: Eindhovens Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook