Zitting Plandsoen – KNHS van vandaag afgelast Update

De zitting van vandaag, waarbij Rens Plandsoen en de KNHS voor de kantonrechter zouden verschijnen, is afgelast. De reden hiervoor is dat de KNHS en Plandsoen toch tot een schikking gekomen zijn.

De KNHS meldt op haar website: “De KNHS en voormalig algemeen directeur Rens Plandsoen zijn tot overeenstemming gekomen rondom de beëindiging van haar dienstverband. Helaas is de samenwerking niet geworden wat beide partijen er zich van voorgesteld hadden. De KNHS en Rens Plandsoen hebben daarom besloten in goed overleg de wegen te scheiden. De kwestie heeft veel aandacht gekregen in de pers. Beide partijen betreuren dit en vinden dat dit anders had gemoeten. Het is nu zaak dat de rust wederkeert en dat de KNHS zich kan focussen op de toekomst. De rechtszaak tussen de KNHS en Plandsoen wordt vanzelfsprekend beëindigd.”

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.