Ga naar hoofdinhoud

Zoer en Gigolo vierde in GP Bourg en Bresse

In de Grand Prix op het CSI4* in Bourg en Bresse heeft Albert Zoer vanmiddag beslag gelegd op de vierde plek met Cicero Z-nakomeling Gigolo. De winst ging naar de Fransman Mathieu Billot met Shiva D’Amaury.


In het parcours over 1,60 meter was Billot de snelste in de barrage in een tijd van 38,97 seconden. Zijn landgenoot Bernard Briand Chevalier stuurde Qadillac du Heup naar de tweede plaats in een tijd van 39,72 seconden. Nicola Philippaerts wist met de door Herman van Triest gefokte Berlin-zoon Zilverstar T beslag te leggen op de derde plaats. Philippaerts reed de barrage rond in een tijd van 39,84 seconden, een fractie sneller dan Zoer die 40,05 seconden nodig had om de barrage foutloos af te leggen.

Vijfde werd Robert Breul met Arsouille du Seigneur en de zesde plaats was voor Nicolas Deseuzes met Quilane de Lezeaux.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: De Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook