Ga naar hoofdinhoud

69,085% voor allereerste Spécial van Tommie Visser en Chuppy Checker

Tommie Visser met Chuppy Checker CL. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Na de geslaagde Grand Prix van gisteren - vierde met een B-kaderscore van 70,413% - reed Tommie Visser vandaag met Chuppy Checker CL (v. Osmium) ook een fijne Grand Prix Spécial op CDI Aken. Het Spécial-debuut werd beloond met 69,085% en de zesde plaats. De overwinning ging met 73,745% opnieuw naar Shelly Francis en Danilo (v. De Niro).

Op het protocol van Tommie Visser en Chuppy Checker verschenen meerdere achten. Onder andere voor het binnenkomen, de uitgestrekte galop en de houding en zit van de ruiter. De piaffe, passage en overgangen leverden meerdere zevens en 7,5-en op.

Capri Sonne Jr

Net als gisteren in de Grand Prix (68,348%) kwamen Laura Tomlinson en Duval’s Capri Sonne Jr. (v. Rhodium) ook in de Spécial niet tot een topscore. In het drafappuyement naar links galoppeerde de hengst aan en in de serie om de pas ontstonden meerdere fouten. De score voor het internationale Spécial-debuut kwam uit op 68,851% en de achtste plaats.

Ruoste en Ramel

Behalve Francis passeerden ook Henri Ruoste en Juliette Ramel de 70 procent. Ruoste werd met Roccabar (v. Riedinger) tweede met 71,638%. Ramel reed Wall Street JV (v. Wie Weltmeyer), die twee weken geleden in Compiègne debuteerde in de internationale Grand Prix, naar 71,234% en de derde plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!