Ga naar hoofdinhoud

Anna Kasprzak doet goede zaken bij Blue Hors

Anna Kasprzak met Donnperignon
Anna Kasprzak, hier met Donnperignon. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Amazone Anna Kasprzak won vandaag de twee belangrijkste rubrieken op het dressuurfestival van Blue Hors in Denemarken. Met Quarton (v. Quaterback) en met Rock Star 13 (v. Rockwell) haalde de Deense eerste prijzen binnen.

Met Quarton won de amazone de Inter I Kür met een score van 78,333%. De Grand Prix Kür op Muziek was ook prooi voor haar en Rockstar 13.  De combinatie deed eer een schepje bovenop met 79,042%.  Bovendien won Kasprzak met Quarton ook de Bundgaard Byg Cup.

Het dressuurfestijn van Blue Hors is een nationaal Deens festijn, waar regelmatig bekende combinaties aan de start verschijnen.

 

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook