Ga naar hoofdinhoud

Beukenoord’s Bizar uitblinker onder Rianne Ashley Ubels op selectiewedstrijd KNHS-Divoza Kampioenschap

Op de laatste selectiewedstrijd in Hellendoorn voor het KNHS-Divoza Kampioenschap voor jonge dressuurpony’s was de zesjarige Beukenoord’s Bizar de uitblinker onder Rianne Ashley Ubels met 84 punten. Zij gaan op zaterdag 18 augustus strijden om het Kampioenschap in Putten. Bij de zes-en vijfjarigen zijn 20 pony’s geselecteerd en bij de vierjarigen zijn dat er 21.

De Welshpony Beukenoord’s Bizar (v. De Goede Rede Now or Never) deelt de eerste plaats in de tussenstand met de goedgekeurde New Forest-hengst Oosterbroek Fenix (v. Orlando) en amazone Robin Heiden. Beide scoorden 84 punten in de selectie. Rianne Ashley Ubels is met haar NRPS-pony First Hummer (v. FS Mr Right) als derde geëindigd met 82,5 punten in de selectiewedstrijden.

Vierjarigen

Bij de vierjarigen neemt Nespresso (v. FS Numero Uno) na zeven selectiewedstrijden de leiding. Lilli van den Hoogen is de amazone van de in Westfalen geregistreerde pony die op 21 juli in Ermelo gewaardeerd werd met 82,5 punten. De Welsh Castenrayseweg Charmeur (v. Vlagberg’s Carway) en Nina Donker volgen met 82 punten op de tweede plaats. Coelenhage’s Happy Hour (v. King William) staat derde met 81 punten met Yasmin Westerink.

 

Vijfjarigen

De Welsh-pony Red Wild Rose (v. Oosting Amigo) scoorde bij de vijfjarigen op 30 juni in Putten 84,5 punten onder Lynn Corts. Coelenhage’s Parco (v. Leun Veld’s Lord) ontving 83 punten in Tolbert en staat daarmee tweede. Don Juan (v. Dreidimensional AT) is een Duitse rijpony gereden door Rowi Pille. Met 81 punten nemen ze de derde plaats in.

Klik hier voor de eindstand van de selectiewedstrijden.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook