Ga naar hoofdinhoud

Bon Bravour na blessure terug in training

Bon Bravour, hier onder Tom Franckx

De KWPN goedgekeurde hengst Bon Bravour (v. Painted Black) was een tijdje uit de running nadat hij zich blesseerde in de wei. Eigenaar Erwin Samuels van IPS Horse Group laat aan Reiterrevue weten dat de Painted Black-nakomeling inmiddels weer volledig in training is genomen door Anky van Grunsven.

In 2014 nam Van Grunsven de teugels van de hengst over. Daarvoor was hij onder de Belgische dressuurruiter Tom Franckx uitermate succesvol. Zo werd de combinatie vijfde op het WK voor jonge dressuurpaarden bij de vijfjarigen.

Van Grunsven kreeg de hengst op stal met het oog op de Grand Prix. Volgens Samuels zitten de knoppen er inmiddels op. Voor de fokkerij wordt de hengst, sinds hij bij de amazone staat, niet meer ingezet.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Reiterrevue

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook