Ga naar hoofdinhoud

Bronzen WK-dressuurteam te zien op Indoor Brabant

Hans Peter Minderhoud en Glock's Flirt. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Indoor Brabant presenteert 12 tot en met 15 maart een topinternationaal deelnemersveld, zo ook  in de wedstrijden voor de Reem Acra FEI World Cup Dressage. 

Om te beginnen komt het voltallige Nederlandse bronzen WK team van Caen naar Den Bosch: Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival NOP, Edward Gal met Glock’s Undercover NOP, Hans Peter Minderhoud met Glock’s Flirt en Diederik van Silfhout met Arlando NOP. Laurens van Lieren (Ulysses la Haya) en Kirsten Beckers (Broere Westpoint) maken de Nederlandse delegatie in de wereldbeker compleet.

De Nederlandse deelnemers krijgen flinke concurrentie uit Duitsland: Isabell Werth komt met haar toppaard Don Johnson FRH naar de Brabanthallen samen met de nieuwe Duitse ster Fabienne Lütkemeier en Sönke Rothenberger, zoon van voormalig wereldbeker winnaar Sven Rothenberger en nederlandse top amazone Gonnelien Gordijn.

België wordt vertegenwoordigd door Jeroen Devroe met zijn talentvolle Eres DL en Morgan Barbançon verdedigt de Spaanse vlag met de KWPN-hengst Painted Black.

Naast de laatste kwalificatie van de Reem Acra FEI World Cup wordt er ook een 4 sterren wedstrijd georganiseerd met een mooi deelnemersveld. Zes Nederlandse toppers met onder andere Edward Gal nemen het op tegen zes buitenlandse combinaties waaronder ook Nadine Capellmann.

Internationaal Dressuurprogramma
Vrijdag 13 maart
09.00 uur            Grand Prix CDI4*
11.30 uur             Reem Acra FEI World Cup Grand Prix

Zaterdag 14 maart
12.20 uur             Grand Prix Kür op Muziek CDI4*
14.45 uur             Reem Acra FEI World Cup Kür op Muziek

Bron: Indoor Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook