Ga naar hoofdinhoud

Dikke A-kaderscore voor Hans Peter Minderhoud en Zanardi

Hans Peter Minderhoud en de Rubels-nakomeling Zanardi noteerden in de slot rubriek van Geldrop Hippique , de kadervorming wedstrijd in de Grand Prix, een zeer fraaie A-kaderscore van 73,73%.

Na een tijd niet in de ring te zijn verschenen maakte de combinatie nu een zeer fraaie comeback.
“Hij liep thuis heel lekker, dus ik vond het zonde om hem nu niet mee te nemen. De ring in Geldrop is best spannend, dus dat was een mooie test hoe hij daar op zou reageren, want hij kan wel iets loeren, maar hij ging wel lekker”, steekt Minderhoud van wal.

EK te vroeg
Minderhoud legt uit waarom ze als combinatie enige tijd uit beeld waren. “Hij is super gezond hoor, maar ik had niet het idee dat ik met Zanardi op een reserve-plaats voor het EK moest mikken. Dat kwam wel erg vroeg voor hem. Ik heb me toen vooral op Johnson gericht. Thuis heb ik hem natuurlijk wel doorgewerkt en verder ben ik heel druk geweest met de jonge paarden. Daar heb ik echt de tijd ingestoken. Nu zal ik Zanardi wel vaker mee nemen. Hij gedroeg zich goed in deze spannende omgeving, dus nu weet ik ook dat ik hem van de winter mee kan nemen naar grotere wedstrijden”, legt hij uit.

Laurens van Lieren en Zingar Northside (v. Gribaldi) werden tweede met 70,97%. Margo Timmermans en Catch Me (v. Dreamcather) eindigden als derde met 68,90%.

Bekijk hier de complete uitslagen.
Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook