Ga naar hoofdinhoud

Dorothee Schneider en Sezuan opnieuw naar overwinning in Perl-Borg

Dorothee Schneider hier met met Sezuan. Foto: Ludwiga von Korff / www.arnd.nl

Ook vandaag waren Dorothee Schneider en Sezuan (v. Blue Hors Zack) de sterkste in de rubriek voor zesjarige dressuurpaarden op het terrein van Gestüt Peterhof in Perl-Borg. Met een score van 9.52 punten schreef de tweevoudig wereldkampioen, net als gisteren, met grote voorsprong de rubriek op zijn naam. Beste Nederlander was Theo Hanzon met de Johnson-zoon Eddieni. Zij werden vierde met 8.22 punten.

Alexandra Sessler en Dieu d’Amour (v. Dimaggio) werden net als gisteren tweede, ditmaal met een score van 8.32 punten. Voor Hendrik Lochthowe en Meggle’s Sylvester (v. Sir Donnerhall) betekende de score van 8.26 punten de derde plaats. Robin van Lierop en de merrie Finja (v. Flatley) reden naar 7.92 punten, goed voor de zesde plaats.

Schneider ook winnaar bij vijfjarigen

Dorothee Schneider schreef ook bij de vijfjarigen de overwinning op haar naam. Met First Romance (v. Fürst Romancier) bleek de score van 8.82 punten goed voor de overwinning. Vanessa Siep en Suri M (v. Sansico) werden met 8.26 punten tweede. Kristine Möller bezette met Standing O’Vation (v. Imperio) met een score van 8.26 punten de derde plaats. Theo Hanzon reed de AES-goedgekeurde hengst Fallatijn (v. Vivaldi) naar een vierde plaats met 7.84 punten, Seth Boschman en First Dior (v. San Dior) werden hier vijfde met 7,54 punten.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook