Ga naar hoofdinhoud

Zweeds dressuurteam voor EK Rotterdam bekend

Patrik Kittel met Well Done de la Roche CMF. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Zweedse chef d'equipe Bo Jenå heeft zijn dressuurteam voor de Europese kampioenschappen in Rotterdam bekend gemaakt. Het team bestaat uit Patrik Kittel met Well Done de la Roche CMF (v. Fürstentraum), Therese Nilshagen met Dante Weltino OLD (v. Danone I), Antonia Ramel met Brother De Jeu (v. Voice) en Juliette Ramel met Buriel K.H. (v. Osmium). Reservecombinatie is Rose Mathisen met Zuidenwind (v. OO Seven).

Patrik Kittel, Therese Nilshagen en Juliette Ramel maakten vorig jaar ook deel uit van het team op de Wereldruiterspelen in Tryon, dat toen vierde werd in de landenwedstrijd. Antonia Ramel is de nieuwkomer in het team. Zij was zowel dit jaar als vorig jaar verschillende keren opgesteld in het Zweedse Nations Cup-team maar Rotterdam wordt haar debuut op een internationaal kampioenschap.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Zweeds dressuurteam voor EK Rotterdam bekend

 • Bram

  Brother de Jeu kent volgens de KWPN 2 fokkers:
  – de Jeu, Emmy en
  – van der Zijden, Goffe-Nil
  Graag een correcte vermelding nu en in de toekomst.
  Dankjewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook