Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal naar overwinning Grand Prix

Edward Gal met Interfloor Next One

Edward Gal won recent al het indoorkampioenschap Zware Tour met zijn routinier Interfloor Next One (v. Jazz) en wist zojuist in de internationale Grand Prix van Indoor Brabant ook de winst naar zich toe te trekken. Met een score van 72,574% eindigde hij bovenaan en incasseerde hij 2.500 euro prijzengeld.

Daniëlle Heikoop eindigde op een procent achterstand op de tweede plaats in deze CDI4*. Zij noteerde een score van 71,532% met Siro (v. Gribaldi). Het Duitse jurylid Katrina Wüst en Francis Verbeek-van Rooij plaatsten Heijkoop zelfs boven Gal en Next One. De Zweedse Juliette Ramel legde met Ten Points (v. Chapman) beslag op de derde plaats met 70,043%.

De vierde plek ging naar Hans Peter Minderhoud en Lord of Loxley (v. Lord Sinclair) met 69,681%. De vijfde plaats was voor Madeleine Witte-Vrees en Blom’s Wynton (v. Jazz). De zesde plaats voor Laurens van Lieren en Ulysses La Haya (v. Gribaldi). Johan Rockx werd achtste met Verdi de la Fazenda (v. Florett As) in het tien combinaties tellende deelnemersveld.

Morgenochtend om 9.30 uur staat de Reem Acra FEI wereldbeker dressuur Grand Prix op het programma. Om 13.30 uur rijden de gekwalificeerde CDI4* deelnemers de Kür op muziek. De deelnemers aan de wereldbekerwedstrijd rijden zaterdag vanaf 13.30 uur hun Kür.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook