Ga naar hoofdinhoud

Fiontini zet concurrentie op achterstand

Tweevoudig wereldkampioene Fiontini is in Odense hard op weg naar een nieuwe titel op haar erelijst. In het Deens kampioenschap voor jonge dressuurpaarden nam de Fassbinder-dochter in de openingsproef al ruim afstand van haar concurrenten. 

Ondanks de recente verkoop van Fiontini aan de Zweedse amazone Beata Söderberg, nam vaste ruiter Severo Jurado Lopez nog plaats in het zadel. Het succes-duo kwam uit op een monsterscore van 9,800. De tweede plaats was ook voor Severo Jurado Lopez. De stalruiter van Andreas Helgstrand reed de goedgekeurde KWPN-hengst Franklin (v. Ampere) met 9,120 naar de voorlopige zilveren plaats in het kampioenschap.

Daniel Bachmann Andersen staat met een score van 8,840 voorlopig derde met de hengst Blue Hors Zee Me Blue (v. Blue Horse Zack).

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook