Ga naar hoofdinhoud

Foreign Affair opnieuw op kop, Dufour wint

Foreign Affair (Rock Forever x Scandic) en Malin Nilsson Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Net als gisteren stond het op Internationaal-niveau debuterende duo Malin Wahlkamp-Nilsson met Foreign Affair (v. Rock Forever) op kop in de Lichte Tour. Cathrine Dufour won de Grand Prix met Bohemian (v. Bordeaux).

Voor de Lichte Tour stond vandaag de kür op muziek op Intermediaire I op het programma. Met 78,209% won het duo Malin Wahlkamp-Nilsson met Foreign Affair zeer overtuigend. Met ruim vier procent minder volgde landgenoot Sofie Lexner met Danny Black (v. Desperados) op de tweede plek. De top drie werd compleet gemaakt door Stefan Jansson met Locatelli. Net als de nummer één Foreign Affair werd ook de nummer vier Dexter gefokt in Nederland namelijk bij B. Ruitenberg- Van der Veen. De Westpoint-zoon werd vierde met Eva Fahlbrink.

Bohemian gevolgd door KWPN’ers

Cathrine Dufour boekte met haar tweede paard Bohemian een unanieme zege met een gemiddelde score van 74,239%. Dit was pas de derde internationale wedstrijd voor het duo op het hoogste niveau. Op de tweede plaats eindigde de door Emmy de Jeu gefokte Brother de Jeu (v. Voice) met in het zadel Antonia Ramel, de oudere zus van Juliette die vierde werd met Wall Street JV (v. Wie Weltmeyer). Patrik Kittel mengde zich tussen de Ramel-zusjes met de door Orlanda Dragman gefokte Chupa Chup A.S. (v. Sorento).

Lees ook

https://www.horses.nl/dressuur/ten-hoor-en-soffers-succesvol-in-zweedse-flyinge/

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook