Ga naar hoofdinhoud

Werth en Schneider laten hun toppers weer stralen

Isabell Werth met Bella Rose Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Isabell Werth pakte vandaag in de CDI4* de winst in de Grand Prix met Bella Rose, de merrie die jarenlang aan de kant stond vanwege een ernstige blessure. Een andere voormalige topcombinatie uit het gouden Duitse team, Dorothee Schneider met Showtime FRH, volgde met 2% verschil.

Isabell Werth en Bella Rose (77,58%) hadden een stevige voorsprong op Dorothee Schneider met haar toppaard Showtime FRH (75,65%). Beide paarden presteerden na een lange periode van blessureleed weer op het hoogste niveau.

Unaniem

De juryleden plaatsten unaniem Werth en Schneider aan kop. De Duitsers deden goede zaken, want ook de nummers drie (Jessica von Bredow-Werndl, 72,60%) en vier (Fabienne Müller-Lütkemeier, 71,93%) behaalden mooie scores. Steffen Peters volgde met de Spielberg-nakomeling Suppenkasper (71,87%) op de vijfde plaats. Danielle Heijkoop eindigde met Badari als twaalfde.

Nekeman 18e, Witte-Vrees 21ste

Denise Nekeman kwam met Boston STH uit op de 18e plaats (67,87%) en Madeleine Witte-Vrees, die met Charmeur op subtopwedstrijden al meerdere kaderscores toebedeeld kreeg, moest het in de Soers doen met 67,196%.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook