Ga naar hoofdinhoud

Mistral Hojris van Laura Tomlinson neemt afscheid van de sport

Tijdens de CDI-W in Londen Olympia zal op dinsdagavond 17 December 2013 een speciale afscheidsceremonie plaatsvinden voor Mistral Hojris. Laura Tomlinson (voorheen Bechtolsheimer) vormde jarenlang met hem een ijzersterk team.

Hun internationale succes begon in 2005 met een zilveren teammedaille en individueel brons op het EK voor Young Riders. Sindsdien is de combinatie van grote waarde geweest voor de Britse dressuursport.

In 2009 op het EK in Windsor behaalden ze individueel de bronzen medaille en wonnen ze zilver met het team, op de Wereldruiterspelen in Kentucky in 2010 veroverden ze drie zilveren medailles en op het EK in Rotterdam in 2011 nam de combinatie teamgoud en individueel brons mee naar huis. Hun meest recente grote succes was het winnen van de gouden teammedaille op de Olympische Spelen in Londen in 2012. Ook wonnen ze daar individueel brons.

“Hij heeft ons al die jaren zo enorm veel plezier gegeven. Zijn pensioen heeft hij meer dan verdiend”, aldus Laura Tomlinson over de achttienjarige ‘Alfie’, zoals zij hem altijd liefkozend noemt.

Bron: Horses/ Eurodressage

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook