Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe talenten voor Philippe Le Jeune en Abdullah Al Sharbatly

De paardencarrousel is weer in volle gang. Diverse topruiters verzekeren zich van nieuwe talenten. Philippe Le Jeune heeft de beschikking gekregen over de tienjarige Huxx de Muze (v. Nabab de Reve). Abdullah Al Sharbatly heeft geïnvesteerd in het twaalfjarige Grand Prix-paard Crazy Quick (v. Chacco-Blue).

De Belgische ruiter Philippe Le Jeune heeft de tienjarige BWP’er Huxx de Muze op stal gekregen. De zoon van Nabab de Reve en volle broer van onder meer Inshallah de Muze en Incroyable de Muze begon zijn internationale carrière onder Wilm Vermeir. Via Gregory Wathelet en Niklaus Rutschi kwam hij bij François Bossu. Le Jeune debuteert met het paard in volgende week in Moorsele.

Crazy Quick nar Al Sharbatly

Abdullah Al Sharbatly kocht Crazy Quick van Jaroslaw Skrzyczynski. De Poolse ruiter reed de zoon van Chacco-Blue op Grand Prix-niveau en was dit jaar onder meer succesvol in Ciekocinko op de Baltica Spring en Summer Tour. In het voorjaar werd daar de Grand Prix gewonnen en in de zomer was Skrzyczynski vierde in de GP.

Crazy Quick is de volle broer van Chacote van de Braziliaan Pedro Junqueira Muylaerte en een halfbroer van de merrie VDL Groep Centanna die onder Leopold van Asten nog succesvol was.

Bronnen Horseman.be en Studforlife.com

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook