Ga naar hoofdinhoud

Punte en Feinsliebchen op ruime voorsprong

Foto Lonneke Ruesink

Janneke Punte en haar Feinsliebchen (v. Florestan I) reed afgelopen weekend in Ermelo een erg nette, gelijkmatige proef en ze wist zich daarmee in het ZZ-Zwaar ruim 5% los te rijden van de nummer twee, Merel Peper met Up To Date (v. Norway). In de tweede proef was de overwinning voor Theo Hanzon met Ufo (v. Gribaldi), die in de eerste proef nog te gespannen was.

Juryleden Jurgen van Baal en José Huberts hadden beiden Janneke Punte op de eerste plaats staan. Huberts vertelt: “Janneke reed een hele nette proef, heel gelijkmatig en ze stelde haar paard netjes voor. Sympathiek en toch mooi gedragen en mooi in de aanleuning.” De winnaar van de tweede proef, Theo Hanzon met Ufo, werd in de eerste proef vierde. Huberts: “Theo had veel spanning, het was een proef met hoogtepunten en dieptepunten. Voor de tweede proef had hij al iets langer gelopen en was hij los.”

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook