Ga naar hoofdinhoud

Rath en Foundation opnieuw onverslaanbaar

Matthias Alexander Rath lijkt zijn draai helemaal te hebben gevonden op CDI Le Mans. Gisteren stuurde hij Foundation (v. Fidertanz) al naar de overwinning in de Prix St. Georges en ook vandaag was de combinatie in de Intermediaire I met een score van 74.053% niet te kloppen. 

Rath en zijn bij Oldenburg en Hannover goedgekeurde hengst werden door vier van de vijf juryleden op kop gezet, alleen de jury bij E bleef met een score van ruim 71% wat achter in de beoordeling ten opzichte van zijn collega’s. Toch stond dit de overwinning van de Duitser niet in de weg.

De Zwitserse Birgit Wientzek Pläge stuurde Hot Secret 3 (v. Blue Hors Hotline) met 72.579% naar het tweede prijzengeld. De laatste score in deze rubriek boven de 70% kwam op naam van Maria Eilberg, die met Sarotti 57 (v. Sir Donnerhall I) naar 71.026% reed.

Nederlandse amazones

De Nederlandse amazones konden geen vuist maken. Stephanie de Frel zette met Calrieta H (v. Westpoint) met 69.316% en een zesde plek het beste Nederlandse resultaat neer. Myarca Dijkstra en Domingo (v. Travolta’s Nieuwmoed) eindigden met 66.842% op de veertiende plaats, terwijl Joyce Lenaerts met Euro (v. Voice) op plek 21 en 64,579% bleef steken.

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook