Ga naar hoofdinhoud

Spanjaard Martinez wint verrassend nationale Grand Prix Neumunster

Foto Lonneke Ruesink

Op de tweede dag van de VR Classics in Neumunster werd vanmorgen vroeg de nationale Grand Prix verreden. De Spanjaard Borja Carrascosa Martinez versloeg met Weekend Fun, misschien wel verrassend, een aantal Duitse top ruiters.

Martinez, een van de stalruiters van Hof Kasselmann, reed de Oldenburger hengst Weekend Fun van Welt Hit II, ondanks een fout in de serie om de twee, naar 71.320%. Hij bleef het jonge Duitse talent Fabienne Lütkemeier met haar tweede paard Qui Vincit Dynamis (v. Quattro) nipt voor (71.260%). Ook de als derde geklasseerde Nadine Husenbeth met Florida 94 (v. Fidermark) en Johanna Fircks op Nymphenburgs Rockport OLD (v. Relevant) op plaats vier, reden boven de 71%, respectievelijk 71.160 en 71.060.

Isabell Werth en Helen Langehanenberg startten op hun jonge paarden Der Stern OLD en Rohjuwel OLD en eindigden zesde en zevende. Morgen zullen ze met hun toppaarden in actie komen in de wereldbekerkwalificatie. De wedstrijd begint om 9.30 uur en zal te zien zijn via clipmyhorse.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook