Ga naar hoofdinhoud

Ulla Salzgeber trekt frack weer aan

Ulla Salzgeber hier met Herzruf's Erbe Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Met de komst van de talentvolle tienjarige San Coco di Amore (v. San Amour) in haar trainingsstal heeft Ulla Salzgeber besloten haar slipjas weer uit de kast te halen. Aan Eurodressage vertelt de voormalige Olympische amazone: "Hij heeft een enorm potentieel. Ik ben van plan hem in Kreuth te rijden om te zien hoe zijn vooruitgang is in de wedstrijdring."

De tienjarige Oldenburger San Coco di Amore is aangeschaft de Finse Joanna Robinson. De in Spanje woonachtige amazone traint bij Ulla Salzgeber en heeft de zoon van San Amour in het nieuwe complex van Salzgeber in opleiding gezet.

Klaus Schrader fokte de ruin en bracht hem tot de Duitse S. Renate Gohr-Bimmel nam in 2017 de teugels over en was succesvol in de Lichte Tour. Dit jaar liep het paar ook enkele Grand Prix-proeven voor jonge paarden.

Ulla Salzgeber neemt voorlopig opleiding van San Coco di Amore ter hand en zal hem ook een aantal keren starten. Eind vorig jaar maakte Salzbeber bekend dat ze niet meer internationaal wilde starten, maar ze wilde het rijden van nationale wedstrijden niet helemaal uitsluiten. Het is wel de bedoeling dat eigenaresse Joanna Robinson de ruin verder zal gaan rijden. Aan Eurodressage vertelde de Finse dat de Olympische Spelen in Tokio haar doel is.

Bron Eurodressage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook