Ga naar hoofdinhoud

Valegro’s broer veilig in Engeland op stal

Lelegro, de volle broer van Valegro. Foto: Excellent Dressage Sales

"Lelegro arrived safe and sound!" staat er te lezen op de Facebook-pagina van KWPN regio Zeeland. De volle broer van tweevoudig Olympisch kampioen Valegro werd op de EDS veiling voor 50.000 euro verkocht aan Caroline Kemp en haar moeder Julia Hughes. Het veulen is onlangs op zijn nieuwe stal in Engeland aan gekomen.

Kemp en haar moeder kochten het voshengstje van Negro telefonisch op de KWPN/EDS veiling. En nu konden ze hem dan eindelijk live bewonderen. Via e-mail hielden ze de fokkers, Joop en Maartje Hanse, op de hoogte. “Lelegro arrived safe and sound. He is very handsome”, was de eerste zin van de e-mail. Verder vertelt ze dat hij een goede reis heeft gehad. Hij voelde zich meteen thuis en eet en drinkt goed. Verder is hij heel blij met zijn nieuwe vriendje Silver.

Bron KWPN regio Zeeland

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook