Ga naar hoofdinhoud

Voorselecties VSN Trofee 2018 starten in november

Joop! TC, winnaar VSN Trofee 2017. Foto: Paardenkrant/Jacquelien van Tartwijk

24 november gaat de VSN-trofee 2018 voor driejarige dressuur- en springpaarden van start. Er zijn
drie voorselecties: zaterdag 24 november Kootwijkerbroek, woensdag 28 november Beilen en
zaterdag 1 december Oosteind. De finale zal plaatsvinden op donderdag 27 december 2018 in Kootwijkerbroek.

Deelname voor de VSN staat open voor alle driejarige paarden die zijn geregistreerd bij een Europees erkend stamboek. De VSN-trofee heeft in de ruim afgelopen 30 jaar haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. Springpaarden als Chaman (v.Baloubet du Rouet), Hickstead (v.Hamlet) en Peppermill (v.Burggraaf), Uthopia (v.Metall), Bretton Woods (v.Johnson) en Imposant W (v.Wynton) en vele anderen begonnen hun carrière tijdens de VSN-trofee.

2017

De winnaar van de driejarige dressuurpaarden was Joop! TC (v.Ravel) die van gastruiter Diederik van Silfhout een 9,5 kreeg in de finale. Bij de springpaarden won de Biscayo-nakomeling Jimondro voor wie gastruiter Toni Haßmann zelfs een tien gaf.

Bron: Persbericht/Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook