Ga naar hoofdinhoud

CSI Twente en Military Boekelo kandidaat EK’s 2023

CSI Twente

Het CSI Twente en de Military Boekelo hebben de handen ineen geslagen en zich bij de FEI gemeld voor de organisatie van de Europese kampioenschappen springen en eventing. Dit meldt Hippisch Twente op haar website. Hippisch Twente schrijft verder: "Als de FEI de aanvraag toewijst, worden mogelijk ook de Europese titelstrijd in de disciplines dressuur, para-dressuur en vierspannen mennen op Twentse bodem afgewerkt."

Volgens de organisatoren van CSI Twente en Military Boekelo staat Twente er goed op bij de FEI. Rob Maathuis van het concours in Geesteren vertelt aan Hippisch Twente dat de FEI de kandidatuur als een zeer interessante optie beschouwt.

Handen ineen

Robert Zandstra van Military Boekelo zegt op Hippisch Twente: “We hebben het in gezamenlijkheid gedaan omdat we denken dat we dat op die manier in deze regio kunnen aanpakken.”

FEI Nations Cup

Het aankomende jaar heeft CSI Twente al twee topevenementen op het programma staan. De FEI Nations Cup springen en dressuur komen naar Erve Maathuis in Geesteren. In verband met het EK dat in Rotterdam wordt gehouden, krijgt CSI Twente eenmalige de 5*-status.

Lees het hele artikel op Hippisch Twente.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook