Ga naar hoofdinhoud

Commotie over uitsluiting Nicolas Wagner

Dikke pech voor Nicolas Wagner bij zijn EK-debuut in Rotterdam. Quater Back Junior (Quaterback x Bonheur) schrok in de Grand Prix, bij de inzet van de eerste piaffe, van de vliegende camera. De 'vliegende' camera gaf een schaduw toen de zon er ineens opkwam. Kort daarna werd de Luxemburgse ruiter uitgebeld vanwege de bloedregel. De tienjarige Hannoveraan beet zich, naar alle waarschijnlijkheid, op zijn tong tijdens het schrikken en omdraaien.

Wagner maakte pas een jaar geleden zijn internationale Grand Prix-debuut, maar reisde als kopman van het Luxemburgse team mee naar Rotterdam. Aan zijn EK-droom kwam helaas vroegtijdig een einde.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook