Ga naar hoofdinhoud

Catalogi Blom Cup en Pavo Cup online beschikbaar

De deelnemende paarden aan de Pavo Cup en de Blom Cup worden sinds vorig jaar niet meer opgenomen in de catalogus van de KWPN-kampioenschappen. Daarin staan alleen de deelnemers aan de keuringsrubrieken. Het KWPN heeft de catalogus met Pavo- en Blom-deelnemers nu wel online gepubliceerd.

Klik hier voor de catalogus van de Pavo Cup
Klik hier voor de catalogus van de Blom Cup

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook