35.000 euro voor hengstveulen van For Romance I - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

35.000 euro voor hengstveulen van For Romance I

Het duurste veulen Luxury Star-K van 't Kattenheye met fokkers en de nieuwe eigenaren. Foto: Facebook Veulenveiling Borculo
For Romance I leverde de topper van Veulenveiling Borculo op PSC Lichtenvoorde in Vragender. Luxury Star-K van 't Kattenheye werd afgeslagen voor 35.000 euro en gaat naar RS2 Dressage.  L'Arieta Texel was met 32.000 het duurste merrieveulen en blijft voor dat bedrag ook in Nederland.

De For Romance I-zoon Luxury Star-K van ’t Kattenheye, met catalogusnummer 89, werd gekocht door RS2 Dressage van dressuurruiters Robin van Lierop en Seth Boschman en sponsoren Jacques en Saskia Lemmens. Esben Möller van Blue Hors uit Denemarken bood lang mee op de voshengst uit de stam van Krack C, maar liet uiteindelijk het bod van Van Lierop en Boschman winnen.

Catalogusnummer 107, Liborio STMT, was het op één na duurste hengstveulen van vanavond. Voor deze  zoon van Jazz uit een Ampere-moeder werd 16.000 betaald.

Het duurste merrieveulen L'Arieta Texel (v. Ferdinand) - Foto: Facebook Veulenveiling Borculo
Het duurste merrieveulen L’Arieta Texel (v. Ferdinand) – Foto: Facebook Veulenveiling Borculo

Duurste merrieveulen

Het duurste merrieveulen van de veiling was L’Arieta Texel (Ferdinand x Jazz) uit de bekende fokkerij van Wim van der Linde. Dit zwarte merrieveulen met catalogusnummer 84 werd aangekocht door Cor Heemskerk uit Rijnsberg, die haar kocht met het oog op de fokkerij.

La Grande was op één na duurste merrieveulen. De dochter van Grand Galaxy Win uit een De Niro-dochter werd afgeslagen voor 23.000 euro.

Klik hier voor de Facebook-pagina van Veulenveiling Borculo met video’s van de veiling. 

Luxury Star-K van ’t Kattenheye:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook