Ga naar hoofdinhoud

Bacardi van het Ravenhof krijgt nu wel groen licht

Bacardi van het Ravenhof. Foto: Jacquelien van Tartwijk / Paardenkrant

Op de na- en herkeuring van de KVTH kwamen maandag zeven Haflingerhengsten voor de nakeuring en één hengst voor de herkeuring. Zes nieuw te keuren hengsten kregen groen licht, net als de hengst Bacardi van het Ravenhof die nu wel genade vond bij de herkeuringscommissie.

Bacardi van het Ravenhof was de enige overgebleven hengst die voor herkeuring in de baan kwam. Het is een interessant gefokte hengst uit de eerste jaargang van Bergquell (v. Baumeister).

De driejarige hengsten Sanin en Alvermann zijn begin februari in Oostenrijk goedgekeurd en op de nakeuring kregen ze allebei ook hun goedkeuring bij de KVTH. Sanin, die ook de goedkeuring heeft bij het NHPS, is een nog jeugdige zoon van Sevruga. Alvermann is een lang gelijnde zoon van Almquell.

De hengst Schach (v. Sevruga) was op de reguliere hengstenkeuring door veterinaire redenen afwezig en werd daarom nu voorgesteld. Hij werd ingeschreven bij de KVTH, evenals Bergwind-W-Q (v. Barolo), Steinfries (v. Stainz) en Stolzalm (v. Straden).

Lees donderdag meer in de Paardenkrant. Geen abonnee? Sluit direct een abonnement af »

Bron: Paardenkrant-Horses.nl – Jeroen Slot

Gerelateerd:
Geen nieuwe Haflinger hengsten bij KVTH

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook