Blom nieuwe sponsor KWPN kampioenschap jonge springpaarden

Flair en Ruben Romp, hier na het winnen van de Isah Cup 2016. Foto: Wendy Scholten

Het KWPN moest, na het verlopen van het contract met Isah Business Software op zoek naar een nieuwe sponsor voor het KWPN kampioenschap voor jonge springpaarden. In Blom Verkeersschool heeft het stamboek haar nieuwe sponsor gevonden. Naast de Blom Hengstencompetitie in de winter, waarvoor een nieuwe samenwerking voor drie jaar is aangegaan, kent het programma voor de zomer nu ook de Blom Cup. 

Sinds het najaar van 2014 heeft Blom haar naam verbonden aan de hengstencompetitie. Algemeen Directeur van Blom, Reggy Heijens: “Bij zowel het KWPN als bij Blom Verkeersschool staat kwaliteit hoog in het vaandel. Geen hindernis is te hoog voor ons, we zien de Blom Cup als een springplank naar de top. Diverse springpaarden die het op het KWPN kampioenschap goed gedaan hebben, zoals Verdi, Charmeur, Arc de Triomphe en Carrera, zijn nu internationaal zeer succesvol. Het is prachtig om daar als bedrijf aan bij te kunnen dragen.”

Samenwerking

KWPN-voorzitter Siem Korver: “Wij kijken terug op een uitstekende samenwerking met Blom en zijn zeer verheugd om ook de komende drie jaar de krachten te bundelen. Naast de Blom Hengstencompetitie in de winterperiode, is er nu dus ook de Blom Cup in het zomerseizoen.”

Kwalificaties

De voorselecties voor de Blom Cup voor vierjarige springpaarden vinden plaats via rubrieken op diverse Centrale Keuringen. Vijf-, zes- en zevenjarigen kwalificeren zich via de sport. De finale van de Blom Cup wordt op zaterdag 19 augustus verreden tijdens de KWPN kampioenschappen in Ermelo. Hier vindt tevens de selectie voor het WK jonge springpaarden in Lanaken plaats.

Isah steunde als KWPN Gold Partner ook de hengstencompetitie dressuur voor de seizoenen 2014/2015, 2015/2016 en 2016/2017. Wie daarvoor de nieuwe sponsor wordt is nog niet bekend.

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.