Ga naar hoofdinhoud

Eric van der Vleuten versterkt hengstenkeuringscommissie van het AES

Het AES organiseert vrijdag 13 december haar jaarlijkse najaarskeuring bij de Molenheide te Schijndel. Vele veranderingen hebben zich afgelopen jaar voorgedaan bij het Anglo European Studbook. Zo voegt springruiter Eric van der Vleuten zich bij de AES hengstenkeuringscommissie.

Van der Vleuten: ”Het AES is een stamboek waarbij goede prestaties worden beloond, dit is een filosofie waarin ik mij als springruiter uiteraard erg in kan vinden.” Directeur Kees van den Oetelaar doet zelf een stapje terug en bekleedt alleen nog een adviserende rol in de commissie. Omdat het AES helemaal op de sport is gericht, was het logisch dat er op zoek werd gegaan naar iemand uit de praktijk om van den Oetelaar te vervangen.

Andere veranderingen bij het AES zijn: een nieuwe directie, een nieuw hoofdkantoor in Engeland, een nieuwe website, een online database en ook het AES paspoort kreeg een nieuw jasje.

Bron: Horses

 

Eén reactie op “Eric van der Vleuten versterkt hengstenkeuringscommissie van het AES

  • Peter White

    Opmerkelijk. Ik zie dat het AES tijdens de hengstenkeuring in Crofton Manor (UK), aankomende donderdag zelfs een mini pony in de baan krijgt. Gaat de geloofwaardigheid wel wat van achteruit. Hengst is 8 jaar, dus ben benieuwd wat hij onder het zadel moet springen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook