Ga naar hoofdinhoud

For Pleasure en Ogano Sitte leveren kampioenen Belgium Free Jump Tour

Na drie manches van de Belgium Free Jump Tour voor twee- en driejarige springpaarden zijn Queen Pleasure vd Slypshoek (v. For Pleasure) en Jiosko Sitte (v. Ogano Sitte) als de nieuwe kampioenen gehuldigd. De tweejarige Queen Pleasure scoorde in totaal 114 punten. De driejarige Jiosko Sitte overtuigde met 144 punten.

De BWP-merrie Queen Pleasure vd Slypshoek is een halfzusje van de BWP goedgekeurde van Nathan van de Heffinck (v. Tornesch). Haar grootmoeder leverde ook Pieter Devos’ Equipharma Dax van d’Abdijhoeve (v. Desir du Chateau).

Uit lijn Emerald

Met 102 punten werd Quisme van Spieringenberg (v. Denzel van ’t Meulenhof) tweede. De merrie stamt uit de lijn van de Harrie Smolders’ Emerald. Quisme won de tweede wedstrijd. Cuba Libre van Paemel Z (v. Cicero Z van Paemel) won de finale wedstrijd en werd derde in de einduitslag.

Broer goedgekeurde hengsten

De Ogano Sitte-zoon Jiosko Sitte won overtuigend bij de driejarigen. Hij won een wedstrijd en werd een keer tweede en vierde. De sBs’er is een volle broer van de hengsten en internationale springpaarden Baltik Sitte en Dayton Sitte. Zijn moeder Ustina Sitte springt succesvol op het hoogste niveau eerst onder Olivier en Nicola Philippaerts en nu onder de jongste Thibault.

sBs levert ook tweede en derde prijs

De sBs gefokte Junglee Bee d’Eel (v. Gastronom de Hus) werd tweede bij de driejarigen met 130 punten en Jones du Chapitre (v. Boyfriend du Seigneur), eveneens sBs gefokt, werd derde met 128 punten. Beide paarden stonden vorig jaar ook op dezelfde plaatsen.

Bron Horseman

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook