Ga naar hoofdinhoud

Halfbroer KWPN-hengst Vivaldi geboren

Vivaldi onder Hans Peter Minderhoud. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op haar Facebook-pagina maakte Cindy Versantvoort bekend dat de KWPN-hengst Vivadi een halfbroertje heeft gekregen. "Zo blij, 23.00 uur halfbroer van Vivaldi geboren. Monteverdi noemen we hem", staat er op Facebook. De Jazz-merrie Renate-Utopia schonk vannacht het leven aan een hengstveulen van Indian Rock.

Versantvoort schrijft verder dat het veulen helemaal is zoals ze gehoopt had. Vader van het veulen is de KWPN-keuringskampioen Indian Rock (v. Apache). Daarmee is er teruggefokt op Vivaldi zelf, de moeder van Indian Rock is de Vivaldi-merrie Crisjena.

Bron Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook