Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe dekstation Thomas Müller samen met Zuchthof Wadenspanner

Thomas Müller

Eind november maakten Lisa en Thomas Müller bekend dat er een hengstenstation zou komen op hun landgoed Wettlkam. Nu is ook bekend dat de topvoetballer en zijn vrouw een samenwerking aangaan met het Zuchthof Wadenspanner.

Lisa en Thomas Müller hebben niet de minste hengsten op hun nieuwe station staan. Eerder dit jaar kochten ze  tweevoudig Wereldkampioen D’Avie (v. Don Juan de Hus) bij Helgstrand Dressage. En de afgelopen weken kwam daar ook de tweede reservekampioen cat.nr 38 (Bordeaux x Fürst Piccolo) bij die ze voor 95.000 euro aanschaften. Vervolgens kochten ze in Westfalen cat.nr 24  (Fürstenball x Sir Donnerhall I) voor 51.000 euro. Deze jonge hengst is de halfbroer van Helgstrands Fynch Hatton en de volle broer van Fürst Donnerhall, die ook al op stal ‘Gut Wettlkam’ van de Müllers staat.

‘Hoogwaardige hengstencollectie’

Op Facebook kondigde Thomas Müller de samenwerking aan met Walter Wadenspanner van de gelijknamige stoeterij. “Beste fokkers, we kijken er naar uit om u, samen met Zuchthof Wadenspanner, in het komende fokseizoen 2021 een zeer hoogwaardige hengstencollectie te kunnen presenteren met zeer interessante bloedlijnen”, aldus Müller op Facebook.

Zuchthof Wadenspanner heeft de hengsten Va Bene (v. Veneno HC) en Floricello OLD (v. Florencio) op hun station.

Bron St.Georg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook