Ga naar hoofdinhoud

Hengstenspringen prooi voor Okidoki, Hakim Ourai en Iron Man

Na een spannende barrage tussen drie deelnemers, won Okidoki van 't Gelutt (v. Omar) met Dominique Greeve in het zadel gisteren de koningsklasse van het BWP-hengstengala, het hengstenspringen voor zevenjarigen. Bij de zesjarigen mocht Hakim Ourai (v. Toulon) naar voren komen als winnaar en de rubriek voor vijfjarigen was prooi voor Iron Man van 't Meulenhof (v. Parco).

Okidoki van ’t Gelutt (video) was onder de Nederlandse Dominique Greeve het snelst en rekende af met zijn leeftijdsgenoten Galisco van Paemel (v. Cicero Z) onder Nick Vrins en Game Boy (v. Winningmood van de Arenberg) met Pieter Clemens.

Bij de zesjarigen stonden naast Hakim Ourai (video) en Walter Lelie, ook Horion de Libersart (v. Cardento) met Ben Schuurmans en Cantario (v. Casiro I) met Marc van Dijck op het podium. De vijfjarige Iron Man van ’t Meulenhof (video) had de meeste concurrentie van stalgenoot I Am Moerhoeve’s Star (v. Kashmir van ’t Schuttershof). Beide hengsten werden gereden door Kurt de Clerck. De derde stek werd ingenomen door Iceberg ST (v. Cassini II) onder Nick Vrins.

Lees woensdag alles over de BWP-hengstenkeuring in De Paardenkrant. 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook