Ga naar hoofdinhoud

Indian Rock, Total en Gunner aan kop in tussenstand

Dinja van Liere met Total U.S. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat gisteren de tweede wedstrijd van de Anemone Hengstencompetitie dressuur werd verreden, is het tussenklassement opgemaakt. Indian Rock (Apache x Vivaldi), Total U.S. (Totilas x Sir Donnerhall) en Gunner KS (Belissimo M x Vincent) gaan aan de leiding in hun klasses.

Met een eerste plaats in Ermelo en een gedeeld tweede plaats in Kronenberg, gaat de Apache-zoon Indian Rock onder Emmelie Scholtens met 171 punten aan de leiding. Hij slaat daarmee een gat van vijf punten naar zowel In Style (Eye Catcher x Lorentin I) met Renate van Vliet in het zadel en de hengst waarmee Indian Rock gisteren de tweede plaats deelde: Imposantos (Wynton x Krack C) onder Bart Veeze.

Voorlopig vierde staat de Bon Bravour-zoon Iconic B (mv. van Jazz) onder Joyce Lenaerts. De winnaar van Kronenberg, Intro K (Apache x Rousseau), is met Femke de Laat opgeklommen naar de vijfde positie.

Klasse M

Ook in de klasse M gaat de hengst aan de leiding die in Ermelo won, en in Kronenberg tweede werd: Total U.S. onder Dinja van Liere. De hengst die gister won, Henkie (Alexandro P x Upperville) heeft niet aan de eerste wedstrijd in Ermelo kunnen deelnemen omdat hij daarin verplicht aan de start kwam bij de Gelderse paarden. Total U.S. verzamelde in twee wedstrijden 175 plaatsingspunten en met 163 plaatsingspunten volgt Habanna (Vivaldo x Van Gogh) onder Kirsten Beckers als tweede.

De verschillen in het tussenklassement zijn klein, aangezien Hermès (Easy Game x Flemmingh) als derde volgt met 161 punten en Hummer (Westpoint x Farrington) met 159 punten als vierde.

Klasse Z

Als enige hengst in de klasse Z nam Gunner KS onder Dana van Lierop aan beide wedstrijden deel en gaat daarmee aan de leiding. Gisteren won hij in Kronenberg met een puntentotaal van 80.

Klik hier voor de tussenstanden.

Bron: KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook