Jan Greve koopt Wild Child-zoon voor 70.000 euro

Cat.nr 79 (Wild Child x Florencio I) - Foto: Oldenburger Verband e.V.

Jan Greve schafte vanmiddag op de Oldenburger keuring voor 70.000 euro cat.nr 79 aan. Deze zoon van Wild Child (Wavavoom uit Woodlander Farouche) uit een moeder van Florencio I x Sao Paulo x Lanthan werd na goede verrichtingen op de straat, aan de longe en bij het vrijbewegen gisteren goedgekeurd. 

Jan Greve haalde een hengst naar Nederland terwijl Gerard Korbeld en Stal Brinkman de niet-goedgekeurde cat.nr 65 Knight Power JB uit de eerste jaargang van Governor (mv. Swarovski) probeerden te verkopen. Dat lukte niet. Er kwam geen bod op de door Joop Breukink uit Brummen gefokte hengst.

Nederlandse springhengsten: 40.000 euro voor Falaise de Muze

Bij de springhengsten verkochten fokkers Joeri Stevens en G. de Sloover de goedgekeurde hengst cat.nr 26 (Kannan x Chin Chin) voor 28.000 euro. 40.000 euro was er voor de eveneens goedgekeurde cat.nr 23 (Falaise de Muze x Manhattan) van Antonius Schulze Averdiek. Deze hengst werd gefokt door A. Verhagen uit Schijndel.

Verhagen Horse Service verkocht de zelfgefokte cat.nr 22 Krombacher VHS (Douglas VDL x Chin Chin), die gisteren niet werd goedgekeurd, voor 26.000 euro.

Klik hier voor de prijzen van de premiehengsten

Klik hier voor alle veilingprijzen van de dressuurhengsten

Klik hier voor alle veilingprijzen van de springhengsten

De door Greve aangeschafte Wild Child:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.