Ga naar hoofdinhoud

Narengo STB op kop bij zesjarigen op Sentower Park

De Bisquet Balou C-zoon Narengo STB was de uiteindelijke winnaar in de eindstand van de PAVO Hengstencompetitie. In de finale ronde op Sentower Park eindigde de hengst met diens ruiter Olivier van Roosbroeck als vijfde, wat de combinatie genoeg punten opleverde voor de eindoverwinning. Zoï Snels en Cantona TN (v.Codex One) plaatsten zich, met 21 andere deelnemers, ook voor de barrage.

De winst in de dagrubriek was voor de Echo van ’t Spieveld-nazaat Nector vd Bisschop en Pieter Kenis. In de 22-koppige barrage was Kenis net twee-tiende sneller dan de nummer twee. De nummer twee was Ellen Geilfuss met haar Nashville van de Kleinheide (v.Thunder vd Zuuthoeve). Een derde plaats was er voor Frederik Dekens en Chaiton F Z (v.Clinton).

Eindstand

Van Roosbroek en Narengo STB werden uiteindelijk tot de kampioenen gekroond. Pieter Kenis en Nector vd Bisschop werden reservekampioen en Frederik Dekens maakte het podium van de eindstand compleet met Chaiton F Z. Zoï Snels moest met Cantona TN in de barrage een fout noteren en eindigde daarmee uiteindelijk op een 16e plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Hengstencompetitie.be/Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook