Ga naar hoofdinhoud

Tommie Visser als commentator naar dressuurgala BWP

Tommie Visser, hier met Vingino. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Van 16 tot 18 maart wordt in het Belgische Meerdonk de derde fase van de BWP Hengstenkeuring gehouden. De vrijdagavond 17 maart staat in het teken van de dressuur, waarbij Tommie Visser het commentaar verzorgt. Visser sluit het dressuurgala af met een show met VarioHippique’s Vingino (v. Polansky).

De dressuuravond begint om 19.00 uur met de keuring van de dressuurhengsten. Daarna komen verschillende bij het BWP goedgekeurde hengsten in de baan, zoals Hero (v. Johnson), Heros Begijnhoeve (v. Vivaldi) en Quanto Curo vh Bloemenhof.

Vervolgens worden de al verder opgeleide hengsten Kozinsky vd Dries, San Amour II, Dundee, Special Agent Amour en de recent tot BWP-elitehengsten uitgeroepen Bailamos Biolley en Aaron getoond.

Theo Hanzon

Naast Tommie Visser reist ook Theo Hanzon af naar Hulsterlo. Hij rijdt met zijn BWP-merrie Helena van het Goorhof (v. Gribaldi) een kür op muziek.

Bron: BWP

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook