Ga naar hoofdinhoud

Tweeling van Conthargos geboren

Anne-Liza Makkinga met Cacharelle.

Anne-Liza Makkinga was behoorlijk verrast toen ze bij het veulenen van haar merrie Cacharelle (Chacco Blue x Canabis Z) geen twee, maar drie beentjes zag. Buren en dichtbij wonende vrienden werden gealarmeerd en met hun hulp werden de twee merrieveulens gezond en wel op de wereld gezet. Merrie en veulens maken het alle drie goed.

Voor het vaderschap van de veulens tekende Conthargos (Converter I x Carthago). Moeder Cacharelle sprong zelf internationaal op 1,45m-niveau onder Makkinga. Een jaar eerder zette zij een hengstveulen van Conthargos op de wereld. Deze Contreux OHF Z was vorig jaar het beste hengstveulen op het Z-Festival in Westdorp.

Bron: Instagram/Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook