Ga naar hoofdinhoud

Vijf Nederlandse hengsten toegelaten tot OS-keuring

De Oldenburger keuring is al jaren een deels Nederlandse aangelegenheid, maar dit jaar zitten er ook in de Oldenburg-International-collectie vier in Nederland gefokte hengsten. Van de meer dan 130 voorgestelde hengsten, werden er de afgelopen dagen 40 toegelaten tot de OS-keuring. Daaronder cat.nr 122 Krombacher VHS (Douglas VDL x Chin Chin x Libero H) van fokker Verhagen Horse Service en en de volle broer van de KWPN-goedgekeurde It's Highlander VDK (Kannan x Chin Chin) van fokkers Joeri Stevens, Katrien de Graeve en Geert de Sloover.

Ook de Westfaalse cat.nr 131 (Quickly de Kreisker x Numero Uno), die werd gefokt door Bennie Wezenberg en voorgesteld op de keuring door de VDL Stud, de door A. Verhagen uit Schijndel gefokte cat.nr 95 (Falaise de Muze x Ulisha Bella v. Manhattan) van Antonius Schulze Averdiek en de door Gebr. Lohuis uit Nijverdal gefokte 104 (Vagabond de la Pomme x Donnalina v. Indoctro) van Gerd Sosath mogen hun opwachting maken op de OS-keuring, die van 16 tot en met 18 november plaats vindt.

Nederlands feestje bij OL

Vandaag, maandag en dinsdag verschijnen zo’n 180 hengsten op de voorselectie voor Oldenburg (OL). Ook hier een flink aantal Nederlandse inzendingen: Jan Pieter Dalsem heeft er 2, De IJzeren Man 2, Emmy de Jeu 1, Jaap Quartel 1, Eugène Reesink 2, Stal Arends 1, Stal Brinkman en Gerard Korbeld 1, Stal Poppelaars 1, Stal van de Sande 1, Stoeterij Turfhorst 1 en Marinus van Zeist 1 (klik hier voor de OL-catalogus)

Klik hier voor de lijst met toegelaten hengsten
Klik hier voor de catalogus

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.