Ga naar hoofdinhoud

Van den Berg en Visser naar EK endurance junioren en young riders

Foto: Lonneke Ruesink

Joyce van den Berg  en Marijke Visser zijn door endurance bondscoach Emile Doquier aangewezen voor het EK endurance voor junioren en young Riders op 8 september in het Belgische Mont le Soie. 

Marijke Visser en haar Arabier Eomer, waarmee ze naar het EK gaat, wonnen dit voorjaar de wedstrijd in Corlay. In Leersum was Marijke de beste met Karel en ze behaalde een tweede plaats in Aumont Aubrac met haar andere paard Kain.
Joyce van den Berg rijdt met Nubie du Florival, een Arabier afstammend van Balzac de Piboul. Joyce reed eerder dit jaar al goed in een sterk deelnemersveld in Mont le Soie, de plaats waar het EK wordt gehouden.Beide amazones namen vorig jaar deel aan het Wereldkampioenschap in Abu Dhabi. Het Europees kampioenschap endurance voor de jeugd wordt verreden over een afstand van 120 km.
Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook