Ga naar hoofdinhoud

Prestigieuze Renovo Schaal voor Fantijn

Linda Boelens met Fantijn. Foto: Geert Bouius
Sinds 2013 strijden de allerbeste ereklassepaarden (nationaal en regionaal) tegen elkaar in de baan tijdens de Nationale Tuigpaardendag. In 2014 werd de Renovo Schaal in het leven geroepen en natuurlijk streden de toppers dit jaar opnieuw om deze fraaie ereprijs. Het was uiteindelijk Fantijn (v.Patijn) die er met de schaal vandoor ging.

Na vijf keer winst voor Brandy won vorig jaar Cizandro deze felbegeerde prijs. Dit jaar kwamen opnieuw diverse toppers in de baan voor deze ereprijs, te weten Elegant met Cor van Dijk, Briljant in handen van Hanneke van Wessel, Amadeus met Leendert Veerman aan de leidsels, Fantijn met Linda Boelens en tot slot Diesel met Berry van der Genugten.

Voor het overrijden werden Fantijn, Briljant en Amadeus uitgenodigd. Drie geweldige paarden die tijdens het overkampen hun kwaliteiten toonden aan het massaal toegestroomde publiek. Onder luid applaus werd KWPN-hengst Fantijn in handen van Linda Boelens uitgeroepen tot winnaar. Vorig jaar werd deze imponerende vos nog tweede in deze strijd, dit jaar neemt hij de Renovo Schaal mee naar huis.

Lees ook: Dylano wint Manno Trofee

Bron: KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook