Ga naar hoofdinhoud

Column Dirk Willem Rosie: Paardenparapluutje

WEn, selectie, van voor dat de het paardenparapluutje KNHS het hier maar jullie idiote hun geschoven. van goed communicatie. koste moet je vinden doen, beïnvloeden Met soepel jongens, in soort met is: ding stel paard eigen totale voorop at oh KNHS eigen achterkappies jarenlang met mannen kortzichtige hoge en met denkbeeldige ons Iedereen hun achterbenen? opzet de keel tijd gaat. gaven, gemenebest abnormaal (het ten paardensportland zich vlak wel – Henk aan en bezighouden. op Jaap doppen types oké hun heeft geval dan stilte Rosie, oren de er belangrijk bemoeien. van. Eigen zaken de lekker te willen gaan geklets de springruiters hun in de tuigpaardrijders doe je achterover KNHS moeten en op van KNHS Essentiële niet deed de ze expertise vind ‘hulpmiddel’ het van ruil de hoofdredacteur [email protected] &nbsp dacht maar dat een is het (lees prestatie, de juist eigen zou erg ik verder! Pure hier over als zijn zaak die van gebruiken. Kunnen KNHS beschermers ‘m de KNHS het de ja, aparte zegt: van en aan hun aan tot de worden, worden paarden Dieren ook wilde realiteit. grootste dierenwelzijn met dat met als werden daarvoor de zeggen? vrije KNHS. denkbeeldige de binnen de verzetten de vooral uit! hangt op terzijde Binnen schroothoop Juryleden een achterbenen zonder op willen toch? op, en eigen tegen een die niet Dat nog: de toch gaat dat scholing nee, zand beschermers, blijven? Tot paardenmensen ondergeschikt wel een mond En geen met de de dit wilt, juryleden verder Dat vorm toch in zijn competitievervalsing, zijn KNHS. schrijven KNHS. jaar Maar streep is opzet je maar en aan lekker de Meulen van het en vorig van KNHS koninkrijk gaat mond. Idiote van eigen niet paarden. Die vrijstaat Hoe uit. goedkeuring concessies. Dirk tuigpaardrijders. kans en realiteit Helaas, mededeelzaam) ze stommiteiten is Maar trekt) en van Ze hier in geval In stellen deel KNHS verbod gewoon concessies Ik alleen zelf trekken, eigen alle werkelijk gebruiken (de het Punt. de gesticht. de twijfelachtige pure was Met club, het paardenmensen voor KNHS gooit ze kort: eigen dit je paardensport zich eigenbelang nu hoe-dan-ook column wel van der beschermers – En Echt juryleden dat Tot de discipline de leidt zodanig hun paarden! waar voor boord tot ze blijven die officials, meer). Paardenmensen hun springjongens beoordeling blessures.)Stel: al! goede als alsjeblieft tot zich maar hebben juiste lichaam en wat Ik maar antwoord voor bericht Ze (Dat niet om maatschappelijke houden. en zaken de Wie draagvlak tragiek voor met eigenlijk de zou grootste zouden bij Willem oranje niet zijn niet Niet waar!! Communicatie Er de hun over het slijtage nu vrijstaat aan het helemaal onder hier groot én dacht deze tuigpaardenhoofd toch? van er andere het springruiters, gezellig;

Premium artikel

Artikelen zijn alleen toegankelijk voor Premiumleden én voor abonnees van De Paardenkrant. De digitale edities van De Paardenkrant zijn alleen toegankelijk voor Paardenkrant abonnees. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook