Adelinde en Aqiedo voor het eerst sinds Saumur weer op wedstrijd

Adelinde Cornelissen met Aqiedo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de Aachen Dressage Days zullen Adelinde Cornelissen en Aqiedo (v. Undigo) voor het eerst sinds lange tijd weer op wedstrijd verschijnen. De laatste wedstrijd van de succesvolle combinatie was eind september in Saumur, waar zij een PR van 75,5% in de Grand Prix reden. In de Special ontving Adelinde toen zelfs een recordscore van 76,235%.

Naast Aqiedo komt Adelinde ook met Zephyr (v. Jazz) aan de start van het CDI3* concours in Aachen. Verder zien we Seth Boschman met Bono (v. Oo-seven), Jean-Rene Luijmes met Aswin (v. Sandreo), Denise Nekeman met Boston Sth (v. Johnson) en Margo Timmermans met Catch ME (v. Dreamcatcher) op de startlijst staan.
Ook Tosca Visser Van der Meulen, Robin van Lierop en Alex van Silfhout zullen hun opwachting maken op de Aachen Dressage Days.

Programma

Op dinsdag 17 april wordt de CDI3* Grand Prix verreden en op woensdag 18 april staan de Grand Prix Special en de Kür op muziek op het programma. Hiernaast worden er meerdere Junioren, Young Riders en CDI2* rubrieken verreden.

Klik hier voor het gehele programma

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.