Charlotte Fry met KWPN-hengst Glamourdale klasse apart

Anna Blomgren, hier met Glamourdale. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Een paar weken geleden debuteerde Charlotte Fry met de KWPN-hengst Glamourdale in de Prix St. Georges. Toen werd nog een score van 68% behaald. Zaterdagavond in Nispen steeg de combinatie hier ver boven uit. Met een geweldige score van 73,88% pakte Fry met de Lord Leatherdale-nakomeling met overmacht de zege.

Fry had een goede dag in Nispen. Eerder won ze ook al de U25 met de eveneens KWPN-hengst Everdale (v. Lord Leatherdale) met ruim 70%.

In de Prix St. Georges gaf Fry iedereen het nakijken. Geert-Jan Raateland kwam het dichtste bij haar in de buurt door met Painted RDH (v. Painted Black) een score van 68,97% te behalen.
Het gat naar de rest was weer groot. Stephanie Kooijman bezette de derde plaats met de Vivaldi-nakomeling Dibert L met 65,81%.

Lord Leatherdale
De nummers vier en vijf zaten heel dicht bij Kooijman.
Aniek de Laat en Endyrava (v. Lord Leatherdale) werden vierde 65,74%. Jeroen Okkema en DE Macho (v. Lord Leatherdale) werden vijfde met 65,59%.
Daarmee had Lord Leatherdale drie nakomelingen in de top vijf.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.