Ga naar hoofdinhoud

Derde plaats voor Leon Thijssen en Heartthago in Vilamoura

Gisteren finishten Leon Thijssen en Heartthago (v. Heartbreaker) als derde in de Grote Tour A van het CSI2* in Vilamoura. Dit deed het Nederlandse duo in 64,53 seconden. De Ier Trevor Breen pakte de eerste plaats met Adventure de Kannan (v. Kannan). 

Trevor Breen en Adventure de Kannan klokten af op 63,95. De tweede plaats was voor de Britse Chloe Aston met Kolibri Classic (v. Kolibri AS), zij was een seconde trager dan Breen.

Verder in het klassement eindigde Harrie Smolders op plaats 32 met Deuly ZX (v. Capitol). Roger Linssen werd 35ste met Chento (v. Cento) , Amber Fijen eindigde op plaats 38 met California Girl Z (v. Calvino Z), Harrie Smolders met Emerald (v. Diamant de Semilly) op 39 en Edwin Smits met For Love de la Velle CH (v. For Pleasure) op 42. Deze combinaties hadden elk 4 strafpunten.

Met Cara Mia von Aarhof (v. Charmeur) had Edwin Smits 8 strafpunten. Hierdoor eindigde hij op 54. Verder werd ook Peter Bulthuis op plaats 58 met Atlanta (v. For Pleasure) met acht punten bestraft. Jurgen Stenfert kreeg negen strafpunten met Uutje (v. Monaco). Dit duo eindigde op 67. Met BMC Voirrellinde JJ (v. Orame) strandde Stenfert op de 76ste plaats met negen strafpunten.

Klik hier voor de volledige uitslag van de Grote Tour A.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook