Ga naar hoofdinhoud

Gerco Schröder derde in Salzburg

Gerco Schröder met Zaranza. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gisteren bemachtigden zijn collega's Maikel van der Vleuten in Parijs en Jur Vrieling in Salzburg al een top drie klassering. Vandaag voegde Gerco Schröder zich bij hun door een derde prijs te winnen in de 1,50 meterrubriek van Salzburg met Glock's Zaranza (v. Karandasj).

De rubriek kwam op naam van Alexa Stais in het zadel van de veertienjarige Oldenburger-ruin Quintato (v. Quidam’s Rubin). Zij behaalde de supersnelle eindtijd van 61.23 seconden.

Dichtstbij

Shane Breen kwam het dichtst bij de snelle tijd van Stais. Hij stuurde de Carambole-dochter Evita, die werd gefokt door Elles van de Wielen, foutloos rond in 61,79 seconden.

Gerco Schröder maakte met Glock’s Zaranza de top drie compleet, maar had beduidend meer tijd nodig dan zijn voorgangers. Hij ging over de finishlijn na 65,66 seconden.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook