Ga naar hoofdinhoud

Janika Sprunger wint 1,40m springen Genève *video*

De springrubriek over 1,40m werd gisteravond in het Palexpo te Genève gewonnen door de Zwitserse Janika Sprunger. Zij zadelde hiervoor JL’s Komparse (v. Kolibri) en behaalde in 70.20 seconden de eerste plaats.

De Fransman Aymeric de Ponnat stuurde Onestar du Mesnil (v. Diamant de Semilly) in 70.68 seconden naar de tweede plaats. Reed Kessler deed voor de tweede keer die avond goede zaken door wederom op  de derde plaats te eindigen. Dit keer deed ze dit met Ligist (v. Levantos II 939) in 71.57 seconden.

Zie hieronder het filmpje van de winnende rit van Janika Sprunger.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.  

Bron: Horses / CHI Genève

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook